Takko fashion

Takko fashion
Takko fashion
Aviv park
+381-23-3101209

Ukoliko želite da budete u trendu, po povoljnim cenama, u firmi Takko Fashion ste na pravoj adresi. Već 30 godina ovaj lanac modnih prodavnica nudi najnovije trendove odeće, donjeg veša i asesoara za celu porodicu, uz skladan odnos cene i usluga. Bez obzira na to da li imate modno istančan ukus, preferirate klasičnu eleganciju Ili je Vaš stil opušten i sportski – svako ko s vremena na vreme želi sebi da priušti novu garderobu, ne mora zbog toga da izdvoji ogromnu sumu novca, jer Takko Fashion nudi pristupačnu modu za celu porodicu. Počev od atraktivnih pojedinačnih komada garderobe, do perfektno usklađenih kombinacija – u Takko Fashionu uvek se iznova može otkriti nešto novo.

Bez obzira na to kojoj kategoriji pripadate – da li ste ljubitelj mode opsednut trendovima, ili modno osvešćena dama – Takko Fashion nudi najaktuelnije modne trendove i praktične klasične komade u veličinama od 36 do 42. To važi i za dame koje nose XXL veličine, od 42 do 54, a koje u Takko Fashion garderobi takođe postižu dobru figuru. Gospodu Takko Fashion oblači po sportskoj modi, od veličina S do XXL. U tu kategoriju spadaju: klasična linija pantalona od teksasa, kao i trendi jakne.

Deca i tinejdžeri, u veličinama od 92 do 176, sa garderobom iz Takko Fashiona u obdaništu i školi ne mogu ostati neprimećeni. Veliki izbor u Takko Fashionu se može naći i za najmlađe: asortiman za bebe započinje već od veličine 50. Osim toga, lanac modnih prodavnica Takko Fashion celoj porodici nudi odgovarajuće artikle koji se nose ispod garderobe: počev od čarapa i sportskog donjeg rublja za male i velike, do seksi donjeg veša za dame. A da bi se Vaša odevna kombinacja dodatno začinila, tu je i modni asesoar, kao što su: torbe, kaiševi, lančići, ogrlice i minđuše.

  • Takko fashion
  • Takko fashion
  • Takko fashion
  • Takko fashion
  • Takko fashion
Top