Directory Category: Sale i restorani

Sale i restorani

Sort By: Naziv
Citadela
Novosadski put BB
+381-23-521000

Restoran ,,Citadela” osnovan je 1994. godine od strane porodice Matić.
U devetnaest godina postojanja uloženo je mnogo ljubavi, truda i energije. Postavivši vrlo visoke kriterijume, članovi porodice su se kroz rad sa gostima usavršavali, pratili trendove i konstantno napredovali.
Porodica je sebi postavila cilj – stvarajući i negujući tradiciju, domaćinski odnos prema gostima, odlična usluga i profesionalnost su uvek na prvom mestu.
Prateći trendove, industrijalizaciju u gradu u kome je osnovan i svakako potrebe savremenog čoveka, 2013-te godine objekat se u potpunosti renovira, proširuje, dobija moderan izgled i podiže stepen svoje usluge na jedan potpuno novi nivo.
Objekat zaokružuje svoju ponudu – renoviranjem postojećeg prostora i dogradnjom nove sale za ručavanje proširuje svoje kapacitete, a izgradnjom modernih i prostranih soba za spavanje postaje restoran sa konačištem – oaza mira van grada.
Nove potpuno opremljene sobe za spavanje, velika i moderna sala za ručavanje, poseban parking koji objekat poseduje, letnja bašta upotpunjena predivnom fontanom predstavljaju savršen ambijent za proslavu venčanja, razne svečanosti a izdvojenost objekta od gradske vreve je idealna osnova za poslovne sastanke, okupljanja i promocije.
Restoran se može pohvaliti vrhunskom hranom i ljubaznim osobljem, koje će Vas dočekati u opuštenoj i prijatnoj atmosferi.

Gala sala
Pere Dobrinovića 31a
+381-63-484551

Sistem svečanih sala predstavlja jedinstvenu ponudu organizovanja raznih događaja: rođendani, krštenja, veridbe, mature, veće i manje proslave a prvenstveno venčanja. Ekslkluzivni prostori potpuno uređenih i opremljenih sala, koje se nalaze na dve lokacije. Prva na lokaciji van grada nedaleko od Zrenjanina pod nazivom Gala Sala, dok druga lokacija sistema svečanih sala se nalazi u blizini glavne autobuske stanice u ulici Pere Dobrinovića 31a.

, , ,
Glamur sala
Pere Dobrinovica 31a
+381-63-484551
Golf Centar
Zrenjaninski put bb
+381/64-6442722

Ukoliko želite makar na trenutak da pobegnete od svakodnevnice i opustite se u predivnom abmbijentu okruženi prirodom, Restoran Golf je pravo mesto za vas.

Gradska kafana Stara Zanatlija
Slobodana Bursaća 20
+381-69-2230253

Stara Zanatlija je etno restoran u kome se služe tradicionalna domaća jela, gde možete uživati svakog dana, uz najlepše zvuke tamburaša.

Hacijenda
Mihajlovački drum bb
+381-64-2004731

Hacijedna sala za izdavanje sa 10 godina dugom tradicijom i kompletno opremljenim prostorom,parkingom i predivnom bastom za vase vencanje iz snova…

Hotel Vojvodina
Trg slobode 3-5
+381-23-561233

Smešten u samom centru Zrenjanina, hotel Vojvodina **** je uvek predstavljao turistički simbol ovog prelepog grada. Raspolaže kapacitetom od 92 smeštajne jedinice. Postavljeni su visoki standardi od kojih menadžment hotela ne odstupa, a čije praćenje je dovelo do konstantnog razvoja i unapređenja kvaliteta usluga.
U prilog ovih tvrdnji govore ne samo brojni zadovoljni gosti poslovnog i turističkog tipa, već i organizacije savetovanja, seminara, promocija, smeštaja sportskih, filmskih i drugih stručnih timova, kao i različitih zabavnih manifestacija. Hotel pruža usluge noćenja sa doručkom, pansiona, kao i organizacije najrazličitijih prigoda u prelepim restoranima “Elegant” i “Ekskluziv”.

Kaštel Ečka
Novosadska 7 23203 Ečka
+381-23-554800
+381-23-554888
+381-69-8697520

Na 60 kilometara severno od Beograda i svega 7 km od Zrenjanina, u selu Ečka, nalazi se dvorac “Kaštel”, građen u engleskom stilu, u periodu od 1816. do 1820. godine. Dvorac je podigla porodica Lazar, a na svečanom otvaranju dvorca 29. avgusta 1820. svirao je čuveni Franc List.
Danas je ovo staro zdanje potpuno renovirano i pretvoreno u objekat koji će svojim gostima pružiti nezaboravan odmor u autentičnom ambijentu inspirisanom aristokratskom prošlošću.
Dvorac raspolaže sa 38 soba i 7 apartmana, koje su mešavina modernog i srednjevekovnog dizajna, pružajući gostima intimnu atmosferu, mir i pogled na velelepni park koji okružuje celokupno zdanje.
U balskoj dvorani koja je danas pretvorena u restoran gosti mogu da uživaju u čarima nacionalne i svetske kuhinje, prelepoj muzici, a bogata vinska karta zadovoljiće ukuse i najprobirljivije klijentele.
Zbog svoje okruženosti prirodom i izdvojenosti od gradske vreve, Dvorac Kaštel je idealan za poslovne ljude, kongrese, bankete, proslave, promocije i različite druge manifestacije.

Restoran Kamel
Karađorđev trg 100
+381-23-530270
Restoran Ognjište
Ive Lole Ribara 36
061 6874833
Restoran Stadion Gradnulica
Žarka Turinskog 2
+381-23-535166

Profesionalna organizacija svadbi,rođendana,pomena i svih drugih skupova.

Restoran Verige
Doktora Laze Kostića 38
+381-60-234532

Restoran domaće kuhinje sa najpovoljnijom ponudom roštilja, jela ispod sača, dnevnih menija (doručaka i ručkova) sa mogućnošću dostave na kućnu adresu. Uskoro počinje sa radom i pečenjara. Organizujemo sve vrste proslava i druženja: rođendana i rođenja, svadbi, maturskih večeri, pomena (subotom) kao i organizacija ishrane penzionera, dostava hrane za radnike, dostava hrane za sve vrste skupova.

Sala Park
Karađorđev Trg bb
+381-63-8986819

Ukoliko želite da Vaše venčanje bude upamćeno po specifičnom ambijentu, posvećenom osoblju, ukusnoj i raznovrsnoj ponudi hrane i pića, sigurni smo da ste na pravom mestu. Svečana sala posedovaće potpuno uređenu salu i kao takva pogodna je za organizovanje raznih vrsta svečanosti, rođendana, krštenja, matura, veridbi, punoletstva, proslava firmi, prezentacija, konferencija, koktela, a prevashodno venčanja.
Svečana sala ’’Park’’ omogućava gostima komfor i prijatnost kapaciteta do 320 mesta, kako u prizemlju, tako i na takozvanoj galeriji. ‘’Park Zrenjanin’’ je namenski projektovan i izgrađen po najvišim standardima za ovu vrstu namene.
Objekat nudi gostima pre svega bezbednost, a potom kvalitet i komfor. Poseduje savremen sistem ventilacije, grejanja i klimatizacije, i kao takav nalazi se na vrhu lestvice kategorizovanih ugostiteljskih objekata ove namene.

, , ,
Sala Prestige
Melenački drum 43
+381-62-1424655

’Prestige Zrenjanin’’ je novootvoreni ugostiteljski objekat, moderno opremljen, usklađen potrebama modernog doba i aktuelnih trendova.
Pored toga sto odiše toplinom, prostor je idealan za organizaciju porodičnih događaja, proslava firmi, matura, veridbi, rođendana, proslava punoletstva a prevashodno venćanja.

, ,
Top