Directory Tag: automobili

automobili

Sort By: Naziv
Baždar doo
Miletićeva 24
023 524128

Bazdar doo iz Zrenjanina se bavi prodajom auto opreme, akumulatori, filteri, ulja, svecice, gume, sijalice, auto kozmetika, auto hemija…

CHIP Tuning
Vladimira Cvetkova 21
063 352 200

CHIP TUNING, uklanjanje DPF filtera, gašenje EGR, auto kljucevi, auto klime, autoelektronika

Servis je osnovan 2009. godine. Kroz više godina svakodnevnog rada, trudili smo se da se usavršimo u oblasti autoelektronike, odnosno popravku svih elektronskih modula na automobilima. Uz tehničku pomoć i podršku vrhunskih elektroničara iz Srbije i ostalih država, velikim delom smo u tome i uspeli. U saradnji sa profesionalcima iz oblasti CHIP TUNING-a nudimo najviši nivo kvaliteta obrade softvera motornog računara. Tako vašem automobilu, dzipu, kombi vozilu, kamionu, autobusu, motociklu pa čak i traktoru, imamo mogućnost da na brz i proveren način dodamo od 10 do 60% snage (KW) i smanjimo potrošnju od 5 do 15% uz garanciju da korišćenjem usluge TUNING-a nećete oštetiti motor na vozilu. Alat koji koristimo za ovu vrstu usluge kao i za veliki broj drugih usluga koje imamo u ponudi je licenciran. Na taj način, mogućnost grešaka pri radu je sveden na minimum, a proces usluge ubrzan koliko najsavremenija tehnologija dozvoljava.

Lovre Automobili
Ive Lole Ribara 7
061/ 6132118

Prodaja polovnih automobila , evropskih i svetskih proizvođača. Sva vozila direktno uvezena, bez posrednika i pažljivo su birana.

Top