Directory Tag: cafe

cafe

Sort By: Naziv
Cafe Biblioteka
Gimnazijska 21
+381-23-565260

On mene da pita šta sam čit’o… Mene da pita šta sam čit’o? Da li mi je utisak varljiv ili ne, on mene pita šta sam čit’o? Ja sam bio član biblioteke godinu dana… Godinu dana bio član! Imao člansku kartu, specijalne boje. On mene pita šta sam čit’o? Mogu da uđem u biblioteku usred bela dana. Uđem, sednem, naručim, pojedem, popijem. Boli mene…

Fabrique café club
Miroslava Tirše 1
+381-69-5600600

RADNO VREME
Klub je otvoren svakog radnog dana i subotom od 08-24h. Petkom i subotom radno vreme je produženo do 03 časa. Nedeljom klub radi od 16-24h.

ULAZ U KLUB
Prednost prilikom ulaska imaju stalni i stariji gosti. Klub zadržava pravo da u slučaju gužve da prednost ulaska gore pomenutim. Gosti kluba moraju biti stariji od 21. god. Osobe pod vidnim uticajem alkohola kao i neadekvatno obučene osobe (osobe u trenerkama, sportskim duksericama i treger majicama) neće biti primljene u klub.

Kovač
Aviv park Zrenjanin

Upoznali smo se na Babatovu , restoranu na obali Tise, tamo gde su nastale prve ljubavi a krunisane stare, gde kafa sa najbližima ima najbolju aromu.

Mesto gde se služe najbolja vina uz uvek svežu ribu, gde samo reka teče, a vreme stoji, mesto koje budi sva vaša čula.

Nakon višegodišnjeg iskustva, od oktobra meseca 2015. godine, dolazimo još bliže Vama u sasvim novom ruhu.

Novootvoreni restoran Kovač sa adresom u Aviv Parku, nudi moderan koncept uz već postojeće iskustvo. Mesto gde ćete svratiti i napraviti pauzu od meteža svakodnevnice, uživati u vrhunskim specijalitetima i poslasticama i sve je to u vašem komšiluku.

Naše ljubazno osoblje učiniće sve da se osećate prijatno, dok iščekujete stare prijatelje i pričate neke nove priče.

Na kraju vaše posete ispratićemo Vas uz već staru poznatu: ” Vidimo se opet”

Vinyl Bassic Cafe
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 8
+381-62-200530
Top