Directory Tag: Cipele

Cipele

Sort By: Naziv
Deichmann
Aviv park

Ženama je to već odavno poznato: Obuća je tačka na slovu “i” svakog dobrog izgleda. Bilo da se radi o stilu koji je u trendu ili o ležernoj varijanti – svaki modni nastup zahteva odgovarajući par obuće, i to ne samo po pitanju boja. Deichmann nudi veliki izbor modela i robnih marki za žene, muškarce, decu kao i iz oblasti sporta. 

Krati intervali kupovine i kontinuirano osvežavanje kolekcija omogućavaju brzu reakciju na modna dešavanja i strujanja. Naše prodavnice na taj način veoma brzo dobijaju najaktuelnije modele. Mi raspolažemo modelima obuće za svaku priliku i bilo kakvog modnog zahteva – bilo da je u pitanju model za poslovne ljude, kao npr. “Brouge” robne marke “Borelli” ili glamurozne salonke za žurke robne marke “Catwalk”, klasične čizme robne marke “5th Avenue” ili simpatične dečje sandalice marke “Elefanten”. Sve je moguće naći u preko 1.200 filijala po veoma dostupnim cenama – na taj način vršimo demokratizaciju aktuelne mode. 

Pratite nas na Facebook stranici Deichmann Srbija i na trend portalu www.volimocipele.rs.
Svet Deichmannovih marki
Deichmann deli sa Tobom ljubav prema obući. Kada se radi o modnim trendovima, kvalitetu, stilu, izboru ili niskim cenama, onda ste sa nama uvek korak ispred. To vredi za naše vlastite marke kao i za strane marke ili licence.

Kompako obuća
brigadira Ristića 39, Aviv Park
+381-23-566491
Obuća Gazela
Koče Kolarova 4
023 525504
Obuća Metro
Kralja Aleksandra Karađorđevića 17, AVIV park
+381-23-510830
+381-62-262374

Ludih devedesetih, dok ulicama svetskih prestonica dominira grandž moda, a šetaju se cipele sa platformom, čuvene martinke i starke, rađa se ideja o obući koja bi osvojila srca zaljubljenika u cipele.

I sami ludi za cipelama, odabrali smo najrazličitije modele, od jednostavnih do ekstravagantnih, jednobojnih i onih potpuno otkačenih i poželeli da ih učinimo dostupnim baš svima.
Na linku http://bit.ly/2e3CopL možete videti gde smo sve prisutni. Imamo cene koje će vam uvek zapasti za oko i cipele od kojih nećete moći da odvojite pogled.

, , ,
Top