Directory Tag: deichmann

deichmann

Sort By: Naziv
Deichmann
Aviv park

Ženama je to već odavno poznato: Obuća je tačka na slovu “i” svakog dobrog izgleda. Bilo da se radi o stilu koji je u trendu ili o ležernoj varijanti – svaki modni nastup zahteva odgovarajući par obuće, i to ne samo po pitanju boja. Deichmann nudi veliki izbor modela i robnih marki za žene, muškarce, decu kao i iz oblasti sporta. 

Krati intervali kupovine i kontinuirano osvežavanje kolekcija omogućavaju brzu reakciju na modna dešavanja i strujanja. Naše prodavnice na taj način veoma brzo dobijaju najaktuelnije modele. Mi raspolažemo modelima obuće za svaku priliku i bilo kakvog modnog zahteva – bilo da je u pitanju model za poslovne ljude, kao npr. “Brouge” robne marke “Borelli” ili glamurozne salonke za žurke robne marke “Catwalk”, klasične čizme robne marke “5th Avenue” ili simpatične dečje sandalice marke “Elefanten”. Sve je moguće naći u preko 1.200 filijala po veoma dostupnim cenama – na taj način vršimo demokratizaciju aktuelne mode. 

Pratite nas na Facebook stranici Deichmann Srbija i na trend portalu www.volimocipele.rs.
Svet Deichmannovih marki
Deichmann deli sa Tobom ljubav prema obući. Kada se radi o modnim trendovima, kvalitetu, stilu, izboru ili niskim cenama, onda ste sa nama uvek korak ispred. To vredi za naše vlastite marke kao i za strane marke ili licence.

Top