Directory Tag: gomex

gomex

Sort By: Naziv
Gomex
0800 100123

Kompanija Gomex d.o.o. je snovana 1995. godine u Belom Manastiru, a od 1997. godine nastavlja poslovanje u Zrenjaninu kao društvo za veleprodaju robe široke potrošnje.
Od 1999. godine se proširuje delatnost i u segmentu maloprodaje.
2007. godine izvršena je manjinska dokapitalizacija Gomex-a od stranog fonda SEAF, a u cilju dalje profesionalizacije i usvajanja najsavremenijih evropskih standarda poslovanja u maloprodaji.
Prvi Gomex-ov maloprodajni objekat otvoren je septembra 1999. godine u Zrenjaninu. Nakon toga kreće intenzivno širenje maloprodajne mreže.
Gomex trenutno posluje na teritoriji Vojvodine, Šapca, Beograda… i preko 1500 zaposlenih.
Rast i razvoj kompanije se bazira na daljem širenju maloprodajne mreže na teritoriji Vojvodine i ostatka Srbije kroz 5 osnovnih formata maloprodaje (50-800m²). Gomex-ove prodavnice su smeštene na najatraktivnijim mestima u neposrednom komšiluku svojih potrošača.
Kroz jačanje pozicije na tržištu jača i pregovoračka pozicija Gomex-a kod dobavljača što se ogleda u konstantnom porastu bruto marže.
Gomex svojim potrošačima svakodnevno obezbeđuje bogat asortiman kvalitetnih proizvoda po izuzetno povoljnim cenama. Posebna pažnja posvećena je obučenoj radnoj snazi koja svakodnevno stalnim potrošačima na profesionalan, ali prisan način, obezbeđuje prijatnu kupovinu. Iz tog razloga Gomex prati slogan: “Kod nas znate šta kupujete!”.

,
Top