Directory Tag: odeca

odeca

Sort By: Naziv
Back Up
Kralja A. I Karadjordjevica 17
+381-23-533993
, ,
Butik Bucolina
Koče Kolarova 22

VELIKI IZBOR HALJINA VRHUNSKIH DOMACIH PROIZVIDJACA KAO STO SU IVKOVIC VIDOVIC TRUDNICKI PROGRAM I ZA SVAKOG PONESTO DODJITE I UVERITE SE

Butik Deee-lite
Svetosavska 7
+381-63-8126352

Butik Dragon
Koče Kolarova 2
+381-23-522505
, ,
Butik Plus
Kralja Aleksandra I Karadjordjevica 31 i 43
+381-23-604586
+381-23-511649
Butik Tino Rossi
Kralja A. I Karadjordjevica 24
+381-23-565098
C&A
Aviv park
, , ,
Duga Fashion
Kralja A. Karađorđjevića 10

Najveci izbor domace proizvodnje, turske i italijjanske garderobe.
Robna marka different

H&M
Aviv park
, , ,
Katrin
Aviv park
,
New Yorker
Kralja A. Karadjordjevica 18

Sa više od 840 radnji u 31 zemlji New Yorker pripada jednoj od vodećih kompanija u Evropi u modi za mlade, nudeći svima od 12 do 39 godina konstantno moderne i nove kolekcije po atraktivnim cenama. Kolekcije se sastoje od sopstvenog fisbone brenda, fisbone sister (sportska i svakodnevna garderoba), amisu (kolekcija visoke mode za žene), odeća za muškarce u trendu i donji veš i kupaći kostimi.

P….S…. Fashion
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 27
+381-23-511835
+381-64-8210593

Kolekcije modne kuće P….S….fashion sinonim su 20 godina za kvalitet, pomalo zaboravljenu i
potcenjenu romantiku i originalan stil.
Večita i nepresušna inspiracija našeg brenda je žena u svim segmentima savremenog života, spremna da odgovori na mnogobrojne zahteve koje on pred nju postavlja. Ono po čemu se jedna P….S…. dama razlikuje od ostalih jeste činjenica da je ona, uprkos svemu, uspela da sačuva ženstvenost i prefinjenost koji su i dalje njeni najjači aduti.
Ukoliko ste i Vi jedna od njih, onda ste na pravom mestu. Pitate se zašto?!
….jer Vam dobro stoji….
….jer znate šta hoćete ili makar šta nećete….
….jer prepoznajete razliku i Vas prepoznaju
….zato što imati stila ne znači biti primećen, već zapamćen….
….zato što ste odabrali nas, a probirljivi ste….
….zato što mi znamo ono što želite da kažete….
….zato ste na pravom mestu!
Dovoljno razloga?!

Takko fashion
Aviv park
+381-23-3101209

Ukoliko želite da budete u trendu, po povoljnim cenama, u firmi Takko Fashion ste na pravoj adresi. Već 30 godina ovaj lanac modnih prodavnica nudi najnovije trendove odeće, donjeg veša i asesoara za celu porodicu, uz skladan odnos cene i usluga. Bez obzira na to da li imate modno istančan ukus, preferirate klasičnu eleganciju Ili je Vaš stil opušten i sportski – svako ko s vremena na vreme želi sebi da priušti novu garderobu, ne mora zbog toga da izdvoji ogromnu sumu novca, jer Takko Fashion nudi pristupačnu modu za celu porodicu. Počev od atraktivnih pojedinačnih komada garderobe, do perfektno usklađenih kombinacija – u Takko Fashionu uvek se iznova može otkriti nešto novo.

Bez obzira na to kojoj kategoriji pripadate – da li ste ljubitelj mode opsednut trendovima, ili modno osvešćena dama – Takko Fashion nudi najaktuelnije modne trendove i praktične klasične komade u veličinama od 36 do 42. To važi i za dame koje nose XXL veličine, od 42 do 54, a koje u Takko Fashion garderobi takođe postižu dobru figuru. Gospodu Takko Fashion oblači po sportskoj modi, od veličina S do XXL. U tu kategoriju spadaju: klasična linija pantalona od teksasa, kao i trendi jakne.

Deca i tinejdžeri, u veličinama od 92 do 176, sa garderobom iz Takko Fashiona u obdaništu i školi ne mogu ostati neprimećeni. Veliki izbor u Takko Fashionu se može naći i za najmlađe: asortiman za bebe započinje već od veličine 50. Osim toga, lanac modnih prodavnica Takko Fashion celoj porodici nudi odgovarajuće artikle koji se nose ispod garderobe: počev od čarapa i sportskog donjeg rublja za male i velike, do seksi donjeg veša za dame. A da bi se Vaša odevna kombinacja dodatno začinila, tu je i modni asesoar, kao što su: torbe, kaiševi, lančići, ogrlice i minđuše.

Top