Directory Tag: pet shop

pet shop

Sort By: Naziv
Gama Pet
Koče Kolarova
+381-23-533519

Sve za kucne ljubimce. Hrana, poslastice, vitamini i kompletna oprema.

Pet shop GAMA nudi najbogatiji izbor hrane, prehrambenih dodataka, vitamina, minerala, kozmetičko-higijenskih sredstava, pribora i opreme za pse svih uzrasta i veličina, za različite stilove života i za sve situacije. Možete se i sami uveriti dolaskom u naš megamerket.

Zrenjanin će za nekoliko dana dobiti veliki Gama pet megamarket za kućne ljubimce. U velelepnom novoizgrađenom objektu u ulici Koče Kolarova 39, na preko 300 kvadratnih metara prostire se nekoliko stotina artikala.

Među njima u ponudi su mnogi retki artikli zbog kojih su naši sugrađani neretko morali da odlaze u druge gradove.

Iza svega gore navedenog stoji uspešna Zrenjaninska firma Gama pet koja se uspešno bavi ovim poslom 13 godina, a tokom poslednjih godina ekskluzivni je uvoznih za brojne artikle za teritoriju cele Srbije.

Gama Pet firma uživa ugled odlične destinacije za pronalaženje vrhunskog kvaliteta proizvoda i hrane za kućne ljubimce.

– Mi prodajemo razne vrste kvalitetnih brendova hrane za pse, mačke, glodare i ptice. Nudimo proizvode kao što su transporteri, činije, ležaljke, posip, ogrlice, kaveze i još mnogo toga.

Pet shop GAMA nudi najbogatiji izbor hrane, prehrambenih dodataka, vitamina, minerala, kozmetičko-higijenskih sredstava, pribora i opreme za pse svih uzrasta i veličina, za različite stilove života i za sve situacije.

SALON ZA NEGU KUĆNIH LJUBIMACA

– Kućni ljubimci su naša velika strast, ali svesni smo da i veliki broj naših sugrađana isto razmišlja. U novom objektu ispunili smo želju svim našim kupcima koji su želeli da u gradu mogu da pronađu kvalitetan salon za negu kućnih ljubimaca.

Bilo da želite da ošišate vašeg psa, okupate macu, skratite im nokte ili obavite bilo koju drugu estetsku intervenciju, to će od sada biti moguće u okviru ovog megamarketa.

U posebno izvojenom prostoru, vaši ljubimci će uz ljubazno i strpljivo osoblje zasigurno uživati.

Pedigre pet shop
Svetosavska 2 i Nova pijaca
+381-23-510318

Prodavnica ima veliki asortiman hrane i opreme za kucne ljubimce, kao i veliki izbor egzoticnih i sitnih zivotinja.

Top