Directory Tag: prodavnice

prodavnice

Sort By: Naziv
Gomex
0800 100123

Kompanija Gomex d.o.o. je snovana 1995. godine u Belom Manastiru, a od 1997. godine nastavlja poslovanje u Zrenjaninu kao društvo za veleprodaju robe široke potrošnje.
Od 1999. godine se proširuje delatnost i u segmentu maloprodaje.
2007. godine izvršena je manjinska dokapitalizacija Gomex-a od stranog fonda SEAF, a u cilju dalje profesionalizacije i usvajanja najsavremenijih evropskih standarda poslovanja u maloprodaji.
Prvi Gomex-ov maloprodajni objekat otvoren je septembra 1999. godine u Zrenjaninu. Nakon toga kreće intenzivno širenje maloprodajne mreže.
Gomex trenutno posluje na teritoriji Vojvodine, Šapca, Beograda… i preko 1500 zaposlenih.
Rast i razvoj kompanije se bazira na daljem širenju maloprodajne mreže na teritoriji Vojvodine i ostatka Srbije kroz 5 osnovnih formata maloprodaje (50-800m²). Gomex-ove prodavnice su smeštene na najatraktivnijim mestima u neposrednom komšiluku svojih potrošača.
Kroz jačanje pozicije na tržištu jača i pregovoračka pozicija Gomex-a kod dobavljača što se ogleda u konstantnom porastu bruto marže.
Gomex svojim potrošačima svakodnevno obezbeđuje bogat asortiman kvalitetnih proizvoda po izuzetno povoljnim cenama. Posebna pažnja posvećena je obučenoj radnoj snazi koja svakodnevno stalnim potrošačima na profesionalan, ali prisan način, obezbeđuje prijatnu kupovinu. Iz tog razloga Gomex prati slogan: “Kod nas znate šta kupujete!”.

,
Persu
0800-030-030

Vodeći trgovački lanac na teritoriji Vojvodine, pruža bogat asortiman robe široke potrošnje po veoma pristupačnim cenama.

,
Valor
Melenački drum 37
+381-23-512177

Društvo sa ograničenom odgovornošću VALOR, osnivač Steva Kočalka, udeo u vlasništvu 100%. Preduzeće osnovano 29.03.1993. sa sedištem u Novom Sadu. Promena sedišta izvršena je 2006, sa promenom sedišta u Zrenjaninu. 2006 godine preduzeće je useljeno u sopstveni objekat od 8.000m2. 2005 god. je osnovan ogranak – veleprodaja Sečanj. Druga veleprodaja je otvorena 2007 god. – ogronak Kovačica. Porast zaposlenih je u stalnom rastu. Porast maloprodajne mreže sa 3 objekta, na današnjih 30.
Povezano pravno lice – UDRUŽENJE DISTRIBUTERA PIĆA d.o.o. Beograd, udeo u kapitalu 5.33%, delatnost – trgovina na veliko alkoholnim i drugim pićima.
Uspeh preduzeća je zasnovan na sledećem – približiti se kupcima, vršiti direktnu dostavu robe u što kraćem roku (u istom danu kad se naruči roba) uz pristupačne cene i odloženo plaćanje. Istovremeno ispunjavamo zahteve dobavljača, poštujemo rokove plaćanja i dogovore vezane za planove prodaje.
Sedište preduzeća, u Zrenjaninu, čini rukovodstvo preduzeća, administrativni radnici, magacinski radnici i vozači. Na prostoru od 8.000m2 nalaze se osnovni magacini, sa voznim parkom i većinom zaliha robe. Preduzeće čine još dve veleprodaje Sečanj i Kovačica koje pokrivaju tržište svojih opština.

Top