Directory Tag: restoran

restoran

Sort By: Naziv
Babatovo restoran
Izletište Babatovo, Elemir
+381-23-737911

Mesto gde nam misli nalaze mir, gde uz čašu vina možemo posmatrati zalazak sunca, gde se ponosno serviraju najukusniji riblji specijaliteti.
Šetalište pored reke prati ritam nestašne reke, dok krošnje topola štite igralište i dečiju radost.
Mesto gde priroda ima najlepši zvuk, gde se diše punim plućima. Gde ćemo vas uvek dočekati sa osmehom. Dođite da zajedno stvorimo nova sećanja.
Mesto gde se služe najbolja vina uz uvek svežu ribu, gde samo reka teče, a vreme stoji, mesto koje budi sva vaša čula.

 

Citadela
Novosadski put BB
+381-23-521000

Restoran ,,Citadela” osnovan je 1994. godine od strane porodice Matić.
U devetnaest godina postojanja uloženo je mnogo ljubavi, truda i energije. Postavivši vrlo visoke kriterijume, članovi porodice su se kroz rad sa gostima usavršavali, pratili trendove i konstantno napredovali.
Porodica je sebi postavila cilj – stvarajući i negujući tradiciju, domaćinski odnos prema gostima, odlična usluga i profesionalnost su uvek na prvom mestu.
Prateći trendove, industrijalizaciju u gradu u kome je osnovan i svakako potrebe savremenog čoveka, 2013-te godine objekat se u potpunosti renovira, proširuje, dobija moderan izgled i podiže stepen svoje usluge na jedan potpuno novi nivo.
Objekat zaokružuje svoju ponudu – renoviranjem postojećeg prostora i dogradnjom nove sale za ručavanje proširuje svoje kapacitete, a izgradnjom modernih i prostranih soba za spavanje postaje restoran sa konačištem – oaza mira van grada.
Nove potpuno opremljene sobe za spavanje, velika i moderna sala za ručavanje, poseban parking koji objekat poseduje, letnja bašta upotpunjena predivnom fontanom predstavljaju savršen ambijent za proslavu venčanja, razne svečanosti a izdvojenost objekta od gradske vreve je idealna osnova za poslovne sastanke, okupljanja i promocije.
Restoran se može pohvaliti vrhunskom hranom i ljubaznim osobljem, koje će Vas dočekati u opuštenoj i prijatnoj atmosferi.

Etno selo Tiganjica – Restoran Trofej
Beogradski put BB
+381-23-884122

Ako od restorana želite nešto više od mesta na kojem ćete samo dobro jesti na pravom ste mestu. Restoran ‘Trofej” nalazi se u sklopu Banatskog etno sela “Tiganjica” i pruža Vam mnoštvo raznolikih sadržaja kao što su mini zoo vrt, smeštaj u sobama uredjenim u etno stilu, dečije igralište, mini ergelu poni konja kao i velikih rasnih konja, market i još mnogo toga.
Ova prijatna oaza nalazi se na 10-ak kilometara od Zrenjanina i 60-ak kilometara od Beograda, na vratima Carske Bare, pa samim tim čini ovo mesto idealnim za odmor, opuštanje i uživanje u Banatu i svim njegovim čarima.

 

Golf Centar
Zrenjaninski put bb
+381/64-6442722

Ukoliko želite makar na trenutak da pobegnete od svakodnevnice i opustite se u predivnom abmbijentu okruženi prirodom, Restoran Golf je pravo mesto za vas.

Kaštel Ečka
Novosadska 7 23203 Ečka
+381-23-554800
+381-23-554888
+381-69-8697520

Na 60 kilometara severno od Beograda i svega 7 km od Zrenjanina, u selu Ečka, nalazi se dvorac “Kaštel”, građen u engleskom stilu, u periodu od 1816. do 1820. godine. Dvorac je podigla porodica Lazar, a na svečanom otvaranju dvorca 29. avgusta 1820. svirao je čuveni Franc List.
Danas je ovo staro zdanje potpuno renovirano i pretvoreno u objekat koji će svojim gostima pružiti nezaboravan odmor u autentičnom ambijentu inspirisanom aristokratskom prošlošću.
Dvorac raspolaže sa 38 soba i 7 apartmana, koje su mešavina modernog i srednjevekovnog dizajna, pružajući gostima intimnu atmosferu, mir i pogled na velelepni park koji okružuje celokupno zdanje.
U balskoj dvorani koja je danas pretvorena u restoran gosti mogu da uživaju u čarima nacionalne i svetske kuhinje, prelepoj muzici, a bogata vinska karta zadovoljiće ukuse i najprobirljivije klijentele.
Zbog svoje okruženosti prirodom i izdvojenosti od gradske vreve, Dvorac Kaštel je idealan za poslovne ljude, kongrese, bankete, proslave, promocije i različite druge manifestacije.

Kovač
Aviv park Zrenjanin

Upoznali smo se na Babatovu , restoranu na obali Tise, tamo gde su nastale prve ljubavi a krunisane stare, gde kafa sa najbližima ima najbolju aromu.

Mesto gde se služe najbolja vina uz uvek svežu ribu, gde samo reka teče, a vreme stoji, mesto koje budi sva vaša čula.

Nakon višegodišnjeg iskustva, od oktobra meseca 2015. godine, dolazimo još bliže Vama u sasvim novom ruhu.

Novootvoreni restoran Kovač sa adresom u Aviv Parku, nudi moderan koncept uz već postojeće iskustvo. Mesto gde ćete svratiti i napraviti pauzu od meteža svakodnevnice, uživati u vrhunskim specijalitetima i poslasticama i sve je to u vašem komšiluku.

Naše ljubazno osoblje učiniće sve da se osećate prijatno, dok iščekujete stare prijatelje i pričate neke nove priče.

Na kraju vaše posete ispratićemo Vas uz već staru poznatu: ” Vidimo se opet”

Renesansa
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 15
069 5225571
Restoran Kamel
Karađorđev trg 100
+381-23-530270
Restoran Ognjište
Ive Lole Ribara 36
061 6874833
Restoran Stadion Gradnulica
Žarka Turinskog 2
+381-23-535166

Profesionalna organizacija svadbi,rođendana,pomena i svih drugih skupova.

Restoran Verige
Doktora Laze Kostića 38
+381-60-234532

Restoran domaće kuhinje sa najpovoljnijom ponudom roštilja, jela ispod sača, dnevnih menija (doručaka i ručkova) sa mogućnošću dostave na kućnu adresu. Uskoro počinje sa radom i pečenjara. Organizujemo sve vrste proslava i druženja: rođendana i rođenja, svadbi, maturskih večeri, pomena (subotom) kao i organizacija ishrane penzionera, dostava hrane za radnike, dostava hrane za sve vrste skupova.

Top