Directory Tag: sala

sala

Sort By: Naziv
Gala sala
Pere Dobrinovića 31a
+381-63-484551

Sistem svečanih sala predstavlja jedinstvenu ponudu organizovanja raznih događaja: rođendani, krštenja, veridbe, mature, veće i manje proslave a prvenstveno venčanja. Ekslkluzivni prostori potpuno uređenih i opremljenih sala, koje se nalaze na dve lokacije. Prva na lokaciji van grada nedaleko od Zrenjanina pod nazivom Gala Sala, dok druga lokacija sistema svečanih sala se nalazi u blizini glavne autobuske stanice u ulici Pere Dobrinovića 31a.

, , ,
Sala Park
Karađorđev Trg bb
+381-63-8986819

Ukoliko želite da Vaše venčanje bude upamćeno po specifičnom ambijentu, posvećenom osoblju, ukusnoj i raznovrsnoj ponudi hrane i pića, sigurni smo da ste na pravom mestu. Svečana sala posedovaće potpuno uređenu salu i kao takva pogodna je za organizovanje raznih vrsta svečanosti, rođendana, krštenja, matura, veridbi, punoletstva, proslava firmi, prezentacija, konferencija, koktela, a prevashodno venčanja.
Svečana sala ’’Park’’ omogućava gostima komfor i prijatnost kapaciteta do 320 mesta, kako u prizemlju, tako i na takozvanoj galeriji. ‘’Park Zrenjanin’’ je namenski projektovan i izgrađen po najvišim standardima za ovu vrstu namene.
Objekat nudi gostima pre svega bezbednost, a potom kvalitet i komfor. Poseduje savremen sistem ventilacije, grejanja i klimatizacije, i kao takav nalazi se na vrhu lestvice kategorizovanih ugostiteljskih objekata ove namene.

, , ,
Sala Prestige
Melenački drum 43
+381-62-1424655

’Prestige Zrenjanin’’ je novootvoreni ugostiteljski objekat, moderno opremljen, usklađen potrebama modernog doba i aktuelnih trendova.
Pored toga sto odiše toplinom, prostor je idealan za organizaciju porodičnih događaja, proslava firmi, matura, veridbi, rođendana, proslava punoletstva a prevashodno venćanja.

, ,
Top